Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014

5λεπτο ''Cookie'' στο φλυτζάνι

...για τις λιγούρες... 

 

Υλικά :

1 κουταλιά βούτυρο λιωμένο
1 κουταλιά καστανή ζάχαρη (αν δεν έχετε βάζετε λευκή)
1/2 κουταλιά λευκή ζάχαρη
1 κρόκο αυγού
λίγη βανίλια
2,5 - 3 κουταλιές αλεύρι
1 κουταλιά τσιπς σοκολάτας ή τρίμμενη σοκολάτα

Εκτέλεση :

Ανακατεύετε στο βούτυρο τη ζάχαρη, τον κρόκο αυγού και την βανίλια. Προσθέτετε το αλεύρι, ξανα ανακατεύετε και γίνεται μια μπισκοτοζύμη με υφή παρόμοια με αυτή του κεικ. Ρίχνετε την σοκολάτα και ένα τελευταίο ανακάτεμα!
 
Μεταφέρετε το μπισκοτοζυμαράκι σας σε φλυτζάνι, ισιώνετε την επιφάνεια με ένα κουτάλι και ψήνεται στο φούρνο μικροκυμμάτων για 1 λεπτό στο δυνατό.
Το βγάζετε από το φουρνάκι, το αφήνετε να ''κάτσει'' για ένα δυο λεπτά γιατί καίει πολύ και...... απολαμβάνετε!

Enjoy!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου