Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014

Μπουγατσούλα με 3 υλικά!

Εύκολη, γρήγορη και νόστιμη!!

 

Υλικά :

1 πακέτο φύλλο κρούστας
1 ζαχαρούχο γάλα
250 γρ μαργαρίνη ή βούτυρο αγελάδος (αν δεν θέλετε τόση ποσότητα βουτύρου μπορείτε να βάλετε 150γρ.)

ζάχαρη άχνη και κανέλλα για πασπάλισμα


Εκτέλεση


Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 αέρα. Σε ένα ταψί διπλώνουμε τα φύλλα σαν ακορντεόν και τα τοποθετούμε το ένα δίπλα στο άλλο. Κόβουμε τη μαργαρίνη σε κομμάτακια και τα βάζουμε πάνω απ'τα φύλλα. 


Βάζουμε τα φύλλα να ψηθούν για περίπου 25 λεπτά μέχρι να ξεροψηθούν.

Μέχρι να ψηθούν τα φύλλα ετοιμάζουμε το γάλα.
Σε ένα μπολάκι ρίχνουμε το ζαχαρούχο.

Μέσα στο κεσεδάκι του ζαχαρούχου προσθέτουμε νερό. Θα χρειαστούμε 2 κεσεδάκια νερό συνολικά. Αν θέλετε σε αυτό το στάδιο μπορείτε να προσθέσετε και μια βανίλια

Ανακατεύουμε το ζαχαρούχο με το νερό.

Μόλις τα φύλλα μας ξεροψηθούν τα βγάζουμε από το φούρνο. Θα δείτε ότι έχουν φουσκώσει λίγο!

Περιχύνουμε πάνω στα ζεστά φύλλα το μίγμα με το ζαχαρούχο να πάει παντού και ξαναψήνουμε για άλλα περίπου 20 λεπτά.

Έτοιμη η μπουγατσούλα! Την αφήνουμε να σταθεί για περίπου 10-15 λεπτά

και πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και κανελλίτσα (όσο μας αρέσει)

Κόβουμε σε μερίδες με το κοπίδι της πίτσας

το βάζουμε σε ένα πιατάκι και το εξαφανίζουμε!!!!!!

Καλή σας όρεξη!!!




















2 σχόλια: