Καταψύχεται για 3 ώρες και διατηρείται στο ψυγείο
Κλασσικός κορμός με μια διαφορετική εκτέλεση. Εύκολο γλυκάκι που πάντα μας βγάζει ασπροπρόσωπους!
Υλικά :
1 πακέτο μπισκότα τύπου πτι μπερ
1 κουτάκι ζαχαρούχο γάλα
150γρ βούτυρο (αν βάλουμε αγελάδος γίνεται ακόμα πιο νόστιμο)
3,5 κουταλιές της σούπας κακάο
1 πακέτο μπισκότα τύπου πτι μπερ
1 κουτάκι ζαχαρούχο γάλα
150γρ βούτυρο (αν βάλουμε αγελάδος γίνεται ακόμα πιο νόστιμο)
3,5 κουταλιές της σούπας κακάο
Εκτέλεση :
Κοσκινίζουμε το κακάο σε ένα μπολάκι και σε ένα άλλο σπάμε τα μπισκότα στα 6.
![]() |
Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι, χαμηλώνουμε τη φωτιά αρκετά και προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα. Ανακατεύουμε καλά να ενωθούν. |
![]() |
Έπειτα προσθέτουμε το κοσκινισμένο κακάο |
![]() |
Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει το μίγμα μας σοκολατένιο και αποσύρουμε από τη φωτιά. |
![]() |
Ρίχνουμε λίγα λίγα τα σπασμένα μπισκότα και ανακατεύουμε |
![]() |
Όταν τελειώσουμε με τα μπισκότα θέλουμε να έχει πάει παντού η σοκολάτα. |
![]() |
Ξεφορμάρουμε το ρολό σας και το αφήνουμε για 5 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου |
![]() |
Γαρνίρουμε αν θέλουμε με τριμμένο μπισκότο ή καρύδι ή φουντούκι |
![]() |
Και έτοιμο!!! Καλή Επιτυχία! |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου