Γρήγορα και εύκολα μπισκότα που μπορείτε να κάνετε με πολλούς συνδυασμούς υλικών. Η βάσικη συνταγή παραμένει ίδια και η φαντασία δημιουργεί τα υπόλοιπα!
Εκτέλεση :
![]() |
| Χτυπάμε στο μιξερ πολύ καλά το βούτυρο. Με μια σπάτουλα το ξεκολλάμε από τα τοιχώματα και από τον πάτο του κάδου και το ξαναχτυπάμε. |
![]() |
| Έπειτα προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και το χτυπάμε να αφρατέψει. |
![]() |
| Εγώ για άρωμα έβαλα ξύσμα από ένα μικρό λεμόνι. Εσείς βάζετε ό,τι σας αρέσει (βανίλια, πορτοκάλι, κλπ) ή τα αφήνετε σκέτα. |
![]() |
| Πρόσθετουμε το αλεύρι κοσκινισμένο για να γίνει πιο ανάλαφρο το μίγμα. |
![]() |
| Ανακατεύουμε μέχρι να να ενσωματωθεί το αλεύρι στη ζύμη. Δεν χρειάζεται πολύ ανακάτεμα όταν βάλουμε το αλεύρι για να μην σκληρύνει η ζύμη. |
![]() |
| Στο άλλο μισό έβαλα cranberries. Μπορείτε να βάλετε σταγόνες σοκολάτας, καρύδα, ξηρούς καρπούς, ό,τι αποξηραμένο φρούτο σας αρέσει, κακάο ή ό,τι άλλο μπορεί να μπει σε ένα μπισκότο |
![]() |
| Τους δίνετε ότι σχήμα θέλετε. Επίσης μπορείτε να βάλετε από πάνω τρούφα σοκολάτας απλή ή πολύχρωμη. Αυτά με τα cranberries τα έκανα λίγο πιο φουσκωτά. |
![]() |
| Καλή Επιτυχία!! |











Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου