Πλούσια σαλάτα, με ιδιαίτερη γεύση λόγω του σκορδόλαδου, ιδανική για να συνοδέψει κρεατικά.
Υλικά :
1 μαρούλι (ό,τι ποικιλία μαρουλιού θέλετε)
1 ντομάτα
1 καρότο
1 αγγούρι
3-4 ραπανάκια
1/2 κρεμμύδι
1 μεσαία σκελίδα σκόρδο
3-4 λιαστές ντομάτες
χυμό από μισό λεμόνι
1-2 κουταλάκια μηλόξιδο
αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο
Εκτέλεση :
![]() |
Λιώνουμε το σκόρδο με λίγο αλάτι μέσα στο λάδι που θα χρησιμοποιήσουμε για τη σαλάτα ώστε να δώσει τα αρώματα του. |
![]() |
Ψιλοκόβουμε τις λιαστές ντομάτες |
![]() |
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι |
![]() |
Κόβουμε σε λεπτές ροδέλες το ραπανάκι |
![]() | ||
Με τον αποφλοιωτή πατάτας κόβουμε το καρότο σε λωρίδες |
![]() |
Ψιλοκόβουμε το αγγούρι |
![]() |
και την ντομάτα |
![]() | |
Ανακατεύουμε πολύ καλά και δοκιμάζουμε. Αν μας αρέσει πιο ξυδάτη προσθέτουμε λίγο ξύδι ακόμα και γενικά ό,τι άλλο υλικό νομίζουμε ότι χρειάζεται. |
Καλή Όρεξη!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου