Σάββατο, 21 Μαρτίου 2015

Σως Γιαουρτιού με σκόρδο και λεμόνι

Υλικά :

2 - 3 κουταλιές σούπας στραγγιστό γιαούρτι
1/2 ή 1 σκελίδα σκόρδο (ανάλογα τις προτιμήσεις σας)
ξύσμα από μισό λεμόνι
λίγο ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι



Εκτέλεση : 

Μέσα στο γιαούρτι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, το ξύσμα λεμονιού, το σκόρδο λιωμένο, το αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν και δομικάζουμε αν χρειάζεται άλλο αλάτι ή πιπέρι. Αν νομίζετε ότι κάποιο από τα υλικά σας έπεσε παραπάνω απ' ότι θα θέλατε τότε προσθέτετε τόσο ακόμα γιαούρτι όσο να έρθει η γεύση εκεί που επιθυμείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου