Υλικά :
250γρ. βούτυρο
2 φλυτζάνια τσαγιού ζάχαρη
4-6 αυγά (4 μεγάλα, 6 μεσαία)
1 φλυτζάνι τσαγιού γάλα
500γρ. φαρινάπ
1 ποτηράκι κρασιού κονιάκ
1 βανίλια
2 κουτ.γλυκού μαχλέπι τριμμένο
1 πρέζα αλάτι
1 κ.γλ. baking powder
1 φλυτζάνι ή αμύγλαδα ή καρύδια χοντροκομμένα ή σταφίδες ή mix των δυο ή τριων αρκεί να βγαίνει 1 φλυτζάνι
λίγη κανέλα
ξύσμα από 1 λεμόνι
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Εκτέλεση :
250γρ. βούτυρο
2 φλυτζάνια τσαγιού ζάχαρη
4-6 αυγά (4 μεγάλα, 6 μεσαία)
1 φλυτζάνι τσαγιού γάλα
500γρ. φαρινάπ
1 ποτηράκι κρασιού κονιάκ
1 βανίλια
2 κουτ.γλυκού μαχλέπι τριμμένο
1 πρέζα αλάτι
1 κ.γλ. baking powder
1 φλυτζάνι ή αμύγλαδα ή καρύδια χοντροκομμένα ή σταφίδες ή mix των δυο ή τριων αρκεί να βγαίνει 1 φλυτζάνι
λίγη κανέλα
ξύσμα από 1 λεμόνι
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Εκτέλεση :
![]() |
Βουτυρώνουμε ένα στρογγυλό ταψί και αδειάζουμε τη ζύμη. |
![]() |
Κόψτε και απολαύστε την!! (Η φωτό εδώ είναι με φυσικό φως) |
![]() |
Εδώ με φλας. Φαίνεται το ξύσμα προτοκαλιού, το καρύδι και η σταφίδα Καλή Επιτυχία και Καλή Χρονιά!!! |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου