Για να μην σαν τρέχει το μέλι από τη φρυγανιά αλλά και για μια πιο gourmet παρουσίαση του μελιού στο πρωινό σας φτιάξτε την ''κρέμα''
μελιού!!
Υλικά :
Χρειαζόμαστε ζαχαρωμένο μέλι & ρευστό μέλι σε αναλογία
(ratio) 1:1.
Εκτέλεση :
|
Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το ζυγισμένο ζαχαρωμένο μέλι |
|
Και προσθέτουμε ακριβώς την ίδια αναλογία ρευστού μελιού |
|
Τα βάζουμε στο μίξερ με το εξάρτημα του αναδευτήρα |
|
Και χτυπάμε για 10-15 λεπτά σε μεσαία προς γρήγορη ταχύτητα. Όσο πιο πολύ το χτυπάμε τόσο το καλύτερο. |
|
Έτοιμο!! Το βάζουμε σε ένα βάζο και το φυλάσσουμε εκτός ψυγείου. |
|
Επιπλέον φωτογραφίες για να δείτε τη σύσταση του |
|
Απολαύστε το!! |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου