Για να μην σαν τρέχει το μέλι από τη φρυγανιά αλλά και για μια πιο gourmet παρουσίαση του μελιού στο πρωινό σας φτιάξτε την ''κρέμα''
μελιού!!
Υλικά :
Χρειαζόμαστε ζαχαρωμένο μέλι & ρευστό μέλι σε αναλογία
(ratio) 1:1.
Εκτέλεση :
 |
Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το ζυγισμένο ζαχαρωμένο μέλι |
 |
Και προσθέτουμε ακριβώς την ίδια αναλογία ρευστού μελιού |
 |
Τα βάζουμε στο μίξερ με το εξάρτημα του αναδευτήρα |
 |
Και χτυπάμε για 10-15 λεπτά σε μεσαία προς γρήγορη ταχύτητα. Όσο πιο πολύ το χτυπάμε τόσο το καλύτερο. |
 |
Έτοιμο!! Το βάζουμε σε ένα βάζο και το φυλάσσουμε εκτός ψυγείου. |
 |
Επιπλέον φωτογραφίες για να δείτε τη σύσταση του |
 |
Απολαύστε το!! |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου