Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Κρεμώδες μέλι

Για να μην σαν τρέχει το μέλι από τη φρυγανιά αλλά και για μια πιο gourmet παρουσίαση του μελιού στο πρωινό σας φτιάξτε την ''κρέμα'' μελιού!!


Υλικά :

Χρειαζόμαστε ζαχαρωμένο μέλι & ρευστό μέλι σε αναλογία (ratio) 1:1.


Εκτέλεση : 

Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το ζυγισμένο ζαχαρωμένο μέλι

Και προσθέτουμε ακριβώς την ίδια αναλογία ρευστού μελιού

Τα βάζουμε στο μίξερ με το εξάρτημα του αναδευτήρα

Και χτυπάμε για 10-15 λεπτά σε μεσαία προς γρήγορη ταχύτητα. Όσο πιο πολύ το χτυπάμε τόσο το καλύτερο.

Έτοιμο!! Το βάζουμε σε ένα βάζο και το φυλάσσουμε εκτός ψυγείου.

Επιπλέον φωτογραφίες για να δείτε τη σύσταση του

Απολαύστε το!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου